Heb je een vraag? Hulp nodig bij het reserveren?  050 541 2436

Formule 1-kaartjes vertrouwd online bestellen

Formule 1 kaartjes

Formule 1-kaartjes beschikbaar voor alle races!

Formule 1-kaartjes voor alle F1-races op de kalender kun je veilig en vertrouwd hier online reserveren. Wij bieden jou gegarandeerd goede plaatsen op de tribunes, omdat wij officieel partner zijn van alle Formule 1-circuits. Reserveer je Formule 1-kaartjes altijd op tijd want de populaire tribunes bij de populairste Formule 1-races zijn vaak al snel uitverkocht! Bekijk hieronder het aanbod van de Formule 1-races in 2017 en reserveer jouw F1-kaartjes vandaag!

Al meer dan 10 jaar Formule 1 kaartjes


Al sinds eind jaren negentig zijn de Formule 1-specialisten van Formule1-kaartjes.nl actief in het Formule 1-circus. We hebben ieder circuit ter wereld bezocht met onze klanten en kunnen daarom onze klanten het beste adviseren bij het kiezen van de juiste Formule 1-kaartjes. We beantwoorden uiteraard ook graag alle vragen over het land en de stad van bestemming. Voor advies bij het bezoeken van een Grand Prix kun je gerust contact met ons opnemen via het contactformulier of even bellen met een van onze collega's via telefoonnummer 050 541 2436.

Populaire Formule 1-bestemmingen


Bij iedere Grand Prix zijn tegenwoordig klanten van ons aanwezig, maar er zijn uiteraard een aantal bestemmingen die met kop en schouders er bovenuit steken qua populariteit. Spa-Francorchamps is een van deze enorm populaire races waar jaarlijks een paar duizend van onze klanten genieten van alle actie op dit legendarische circuit. Maar ook de Grand Prix van Spanje nabij Barcelona is enorm populair vanwege het heerlijke klimaat in de maand mei. Een andere enorm veel verkocht product zijn Hockenheim Formule 1-kaartjes. De race wordt dit jaar op Hockenheim verreden en wisselt jaarlijks met de Nurburgring. Op zoek een unieke bestemming buiten Europa? Bezoek dan eens de Grand Prix van Abu Dhabi of bijvoorbeeld de Grand Prix van Canada. Deze Formule 1-races zijn een waar avontuur en leveren gegarandeerd fantastische verhalen op voor thuis!

Zitplaatsen en staanplaatsen


Voor bijna iedere Grand Prix zijn er staanplaatsen beschikbaar. Deze 'general admission' kaartjes geven je toegang tot het circuit en langs bepaalde plekken van het circuit kun je staan of gaan zitten in het gras. Deze tickets zijn doorgaans goed betaalbaar. Iedere Formule 1-circuit heeft een diversiteit aan tribunes staan langs het circuit. Wanneer je Formule 1-kaartjes reserveert bij ons online garanderen we je tickets naast elkaar. Ga je met een groep (tien personen of meer) bel (050 541 2436) of mail ons dan even of er voldoende plek beschikbaar is om iedereen bij elkaar te plaatsen. Meestal is dit geen enkel probleem, maar we controleren het altijd graag even van tevoren.

Kinderkaartjes


Een aantal circuits bieden kinderkaartjes aan. Helaas maken ze het ons niet altijd even gemakkelijk want ieder circuit heeft weer zijn eigen regels voor het gebruik van kinderkaartjes. Het ene circuit biedt kinderkaartjes aan voor personen tot en met 17 jaar, terwijl andere circuits weer regels hebben waarbij de Formule 1-kaartjes voor kinderen geldig zijn tot een leeftijd van 12 jaar. Bekijk daarom goed de tekst per Grand Prix waar kinderkaartjes beschikbaar zijn voor de leeftijdsregels.

Formule 1-groepsreizen


Wanneer je met een goed van tien of meer personen een Formule 1-race zou willen bezoeken helpen we je graag op weg. We kunnen je niet alleen helpen met het kiezen van de juiste Formule 1-tickets maar ook met de reis naar de Grand Prix toe, transfers ter plaatse, diners, activiteiten nabij het circuit en professionele Nederlandse reisbegeleiding. Vele groepen worden jaarlijks door ons reisbureau geholpen bij het bezoeken van een evenement. Onze speciale afdeling Groups & Incentives helpt hier graag mee verder. Bekijk voor meer informatie onze informatie pagina over groepsreizen naar de Formule 1.